*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Φιλελεύθερη διαπαιδαγώγηση


Συγγραφή: · Γεώργιος Β. Κυριαζόπουλος
Έκδοση: 1990 από "Επικαιρότητα"
Σελ.:61 (20χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-205-069-1


Θέμα: "Παιδαγωγική"

Το βιβλίο του Γιώργου Β. Κυριαζόπουλου η "Φιλελεύθερη Διαπαιδαγώγηση" πλουτίζει με διαύγεια και πρωτοτυπία το πολυδιάστατο θέμα της φιλελεύθερης διαπαιδαγώγησης και της αυτόνομης προσωπικότητας του παιδιού και διαλύει την ασάφεια και τα ερωτηματικά που επικρατούν γύρω απ' αυτό.

Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν αποστολή τη μόρφωση των παδιών και των εφήβων, τους γονείς, τους νέους και τους εκπαιδευτικούς. Ιδιαίτερα απευθύνεται στους φοιτητές, τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς που είναι η κυριότερη πηγή πρόκλησης στο σαθρό, συντηρητικό κατεστημένο και η μαχητικότερη μερίδα του λαού μας ενάντια στη σύγχρονη τεχνολογική μόλυνση για να βρει η κοινωνία μας τη χαμένη ανθρωπιά της.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας