*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το αλφαβητάρι του μπάσκετ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και δεν σου έχουν πει για το μπάσκετ


Συγγραφή: ·Γιάννης Α. Ανδρέου
Έκδοση: Ιούλιος 1996 από "Δίαυλος"
Σελ.:277 (12χ8), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7140-91-5


Θέμα: "Καλαθοσφαίριση (Μπάσκετμπολ)"

Το μπάσκετ πάντα συγκινούσε τον Έλληνα, ποτέ όμως η αγάπη γι'' αυτό δεν είχε πάρει διαστάσεις υστερίας όπως συνέβη μετά την υπέροχη νίκη της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο συγκρότημα της τότε ΕΣΣΔ το 1987. Σήμερα λοιπόν που όλοι ασχολούνται με το μπάσκετ, έχουν εμφανιστεί και οι διαβαθμίσεις γνωστικής επάρκειας. Κάποιοι γνωρίζουν πολλά για το άθλημα και οι περισσότεροι ελάχιστα. Το Αλφαβητάρι του Μπάσκετ από τις Εκδόσεις Δίαυλος είναι το βιβλίο που απευθύνεται σε όλους. Οι πρώτοι θα διασκεδάσουν και θα δουν την απλοποιημένη όψη του νομίσματος. Οι δεύτεροι θα ανακαλύψουν ότι για να ''μπουν'' στον πνεύμα θα πρέπει να πάρουν την μπάλα τους και να τρέξουν στο πιο κοντινό γήπεδο. Και για τους δύο όμως είναι έγκυρο βιβλίο χωρίς να γίνεται δυσνόητο ή βαρετό, με διατυπώσεις μακριά από την πολυπλοκότητα και το στιλιζάρισμα που χαρακτηρίζει τα σύγχρονα δημοσιογραφικά κείμενα για τα μπάσκετ. Στη δεύτερη ανανεωμένη και επικαιροποιημένη έκδοση του βιβλίου σχολιάζονται η Αγία Τριάδα Ομάδες-Φίλαθλοι-Διαιτητές, παρουσιάζονται οι κανονισμοί και η ιστορία του αθλήματος με τα παιχνίδια-σταθμούς, οι μεγάλες μορφές της μπασκετικής υδρογείου, ο ειδικός Τύπος που καλύπτει το άθλημα, ενώ στο τέλος παρατίθεται ένα καυτό ερωτηματολόγιο γι'' αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σε 10 ερωτήσεις εμβάθυνσης. Ενδιαμέσως αναλύονται οι κανονισμοί, επεξηγείται το έργο των διαιτητών και υποβάλλονται ερωτήσεις κρίσεως για ''δυνατούς λύτες'' ως προς αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας