*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αναλυτικές συναρτήσεις και μερικές εφαρμογές τους


Συγγραφή: ·Σάββας Τερσένοβ
Έκδοση: 1995 από "Δίαυλος"
Σελ.:323 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7140-66-4


Θέμα: "Μαθηματικά"

Το παρόν βιβλίο αποτελείται ουσιαστικά από δύο μέρη. Στο πρώτο παρατίθεται η βασική ύλη που διδάσκεται συνήθως στα υποχρεωτικά μαθήματα Μιγαδικής Ανάλυσης: συναρτήσεις μίας μιγαδικής μεταβλητής, σύμμορφες απεικονίσεις, θεώρημα Κωσύ, δυναμοσειρές και σειρές Λωράν, θεωρία ολοκληρωτικών υπολοίπων, αναλυτική επέκταση, αρμονικές συναρτήσεις. Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο βασικά στα συνοριακά προβλήματα για αναλυτικές συναρτήσεις και τις εφαρμογές τους. Κεντρικά είναι τα θέματα τα οποία αναφέρονται στο πρόβλημα Χίλμπερτ και τις ιδιόμορφες ολοκληρωτικές εξισώσεις, που έχουν σημαντικές εφαρμογές στη θεωρία ελαστικότητας και την αεροδυναμική, που επίσης μελετώνται. Επιπλέον περιέχονται η θεωρία της εξίσωσης Βίνερ-Χοπφ και στοιχεία της θεωρίας ελλειπτικών συστημάτων πρώτης τάξης. Το βιβλίο απευθύνεται σε προ- και μετα-πτυχιακούς φοιτητές Μαθηματικών, Φυσικής και Πολυτεχνικών Σχολών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας