*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Στην ατέλειωτη άσφαλτο

Στον απέραντο δρόμο


Συγγραφή: ·Γιώργος Κοινούσης
Έκδοση: Ιανουάριος 2012 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:301 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-14-2464-4


Θέμα: "Μουσικοί - Αυτοβιογραφία - Ελλάς" "Τραγούδια, Ελληνικά"

Ζω και πιστεύω ότι ΖΩ γιατί γράφω, δηµιουργώ, τραγουδώ, περπατώ, γελώ και κλαίω, δακρύζω, ριγώ, συγκινούµαι. Αγαπώ.

Είµαι σίγουρος πως ΖΩ, γιατί είναι ζωντανές οι αισθήσεις µου, τα αισθήµατά µου. Κάνω ακόµα λάθη και σφάλµατα.

Αισθάνοµαι όµορφα όταν οι άλλοι µε αγαπούν. Το ίδιο όµως αισθάνοµαι όταν µε κοροϊδεύουν, µε ξεγελούν, µου λένε ψέµατα και τα πιστεύω γιατί έτσι νιώθω σαν µικρό παιδί που δεν κρατά κακία. Είµαι σίγουρος ότι ζω γιατί µου το λέει η φωνή µου, ο παλµός, η όρεξη, η δίψα που έχω για να κάνω αυτό που ξέρω.

Και εφόσον ακόµα γράφω τραγούδια και τραγουδώ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ.

Η ζωή, φίλοι µου, µοιάζει µε την ατέλειωτη άσφαλτο, είναι σαν ένας απέραντος δρόµος που δεν έχει τέρµα πουθενά - µε καλοκαίρια και χειµώνες, πότε µε ξαστεριά και πότε µε ορατότητα µηδέν, µε ήλιους και φεγγάρια και άλλοτε µε µολυβένιο ουρανό.

Ο δρόµος σου πότε είναι ειδυλλιακός και ίσιος και πότε µε λακκούβες και λασπόνερα. Πότε βλέπεις δεξιά και αριστερά κρίνα στους αγρούς να ευωδιάζουν και παρακάτω µπορεί να δεις σκουπίδια και απόβλητα. Η ζωή, φίλοι µου, είναι µια ατέλειωτη άσφαλτος. Περπατάς, οδηγείς, στέκεις, ξεκινάς πάλι... Στρίβεις από δω, στρίβεις από κει για να βρεις τον προορισµό σου. Χάνεσαι, ξαναβρίσκεσαι, γλιστράς, πέφτεις και ξανασηκώνεσαι. Η ατέλειωτη άσφαλτος που λέγεται ζωή είναι η µόνη άσφαλτος που την περνάµε όλοι.

Στην άσφαλτο, στον απέραντο δρόµο, στον απέραντο δρόµο, τρέχουν οι ρόδες, τρέχουν οι ώρες, τρέχω κι εγώ για να σε πιάσω, µα δεν µπορώ...

Πολλές φορές γίνεται αυτό, µα η ελπίδα δεν τελειώνει ποτέ, όσο θα 'µαστε εµείς ζωντανοί!...

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας