*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πιάνο

Ιστορία, συνθέτες, ρεπερτόριο


Συγγραφή: · Έφη Αγραφιώτη
Έκδοση: Μάιος 2010 από "Παπαγρηγορίου Κ. - Νάκας Χ."
Σελ.:349 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7554-57-4


Θέμα: "Μουσική - Ιστορία " "Πιάνο" "Συνθέτες"

Το βιβλίο αυτό είναι το δεύτερο της σειράς "Πιάνο", των εκδόσεων Παπαγρηγορίου-Νάκας. Το πρώτο κυκλοφόρησε το Γενάρη του 1992 και σημείωσε πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, επιτυχία.

Ο δεύτερος τόμος έχει αντικείμενο την ιστορία και το ρεπερτόριο του πιάνου, επικεντρώνοντας το ειδικό ενδιαφέρον του στη μουσική για πιάνο που γράφτηκε από τα τέλη του δεκάτου ενάτου αιώνα μέχρι σήμερα. Οι συνθέτες του πιάνου, Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, Λατινοαμερικάνοι και Απωανατολικοί, τα έργα τους, οι ιστορικές συνθήκες, η παρουσία των εξωμουσικών υλικών στη Νέα Μουσική, εμπεριέχονται στην εργασία αυτή, δοσμένα με αφηγηματικό και εύληπτο τρόπο, έτσι που να ενδιαφέρουν όχι μόνο όσους ασχολούνται ειδικά με το θέμα, αλλά και οποιονδήποτε απλό φιλόμουσο ή σπουδαστή του πιάνου.

(2010) Πιάνο, Παπαγρηγορίου Κ. - Νάκας Χ.

(2004) Η μουσική δεν είναι γένους θηλυκού;, Δρόμων

(1999) Αριστοτέλης Κουντουρώφ, Παπαγρηγορίου Κ. - Νάκας Χ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας