*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ήπειρος, Βόρεια Ήπειρος, Τζουμέρκα και Κατσανοχώρια

Ιστορία, λαογραφία, πολιτιστικά μνημεία, τουρισμός


Συγγραφή: · Χρήστος Κ. Φράγκος
Φωτογραφία: · Ευγενία Αλβαράντο - Φράγκου
Έκδοση: Απρίλιος 2010 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:298 (28χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-93-1804-5


Θέμα: "Ήπειρος - Ιστορία " "Λαογραφία, Ελληνική"

Το πόνημα ετούτο «Ήπειρος - Βόρεια Ήπειρος» του καθηγητή του ΤΕΙ Αθήνας Χρήστου Φράγκου και της γυναίκας του Τζένης, είναι ένα νέο άνοιγμα και μια πρωτότυπη προσπάθεια παρουσίασης της Ιστορίας, της παράδοσης, της λογοτεχνίας και της σύγχρονης ζωής του χώρου της Ηπείρου γενικά, και της Βόρειας Ηπείρου συγκεκριμένα. Μ' αυτή τη σημαντική επιστημονική έρευνα, οι μελετητές, οι άνθρωποι των γραμμάτων και οι απλοί αναγνώστες, θα γνωρίσουν και μια φορά από μια άλλη οπτική, τώρα από ένα «Νότιο Ηπειρώτη», τα της Νότιας Ηπείρου και τα της Βόρειας Ηπείρου. Εμείς που ασχοληθήκαμε από χρόνια με τη λαογραφία, τη γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα της Βόρειας Ηπείρου, με την έκδοση αυτού του βιβλίου, νιώθουμε περήφανοι που στη στρατιά των ανθρώπων των γραμμάτων που ασχολούνται με τη λαογραφία, ιστορία και λογοτεχνία του τόπου μας, καταγράφεται η παρουσία του Χρήστου Φράγκου.

Γρηγόρης Κατσαλίδας

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας