*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι επιπτώσεις των δυσμενών γεγονότων στην τουριστική οικονομία


Συγγραφή: ·Βασίλειος Α. Πατσουράτης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων"
Σελ.:63 (23χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89998-0-4


Θέμα: "Τουρισμός"

Τα πολλά και σοβαρά δυσμενή γεγονότα που συνέβησαν την δεκαετία που διατρέχουμε προκάλεσαν σημαντικές κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις για ολόκληρο τον κόσμο. Οι επιπτώσεις αυτές ήταν ιδιαίτερα σημαντικές για την τουριστική οικονομία. Μεταξύ αυτών των δυσμενών γεγονότων ήταν το τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ το 2001, η μεταδοτική και θανατηφόρα ασθένεια του ιού της άτυπης πνευμονίας, ο πόλεμος στο Ιράκ κ.ά.

Η εργασία αυτή έχει ως στόχο να μελετήσει τις επιπτώσεις για την παγκόσμια και ελληνική τουριστική οικονομία και να κάνει προτάσεις για την αντιμετώπιση των κρίσεων που προκαλούνται από δυσμενή γεγονότα, είτε αυτά είναι εθνικά είτε παγκόσμια.

(2004) Η επίπτωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στην ανταγωνιστικότητα, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ)

(1996) Βιομηχανική οργάνωση και πολιτική, Μπένου Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας