*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Όνειρα στη δίνη του βοριά

Μυθιστόρημα


Συγγραφή: · Βαγγέλης Γιάννος
Έκδοση: Απρίλιος 2006 από "Οξύ"
Σελ.:348 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-436-134-1


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Δύο αδελφές που οσμίστηκαν την αγάπη των γονιών τους μα δεν τις στιγμάτισε, έμειναν πιασμένες χέρι χέρι ως την εφηβεία και μετά ήρθαν αντιμέτωπες στην προσπάθειά τους να αναλύσουν αυτή την αγάπη και απομακρύνθηκαν από την πίεση των σκληρών γεγονότων που βίωσαν φορτωμένες μίσος και απαξίωση.
Χάντρες κομπολογιού που έσπασε σε γρανιτένιο δάπεδο έγινε η ζωή τους. Οδηγήθηκαν σε δύσβατα μονοπάτια, γεύτηκαν και προκάλεσαν πόνο, γνώρισαν τη χλιδή και την απαξίωση που έφτασε ως την αυτοκαταστροφή τους και με οδηγό τον ανταγωνισμό τους αποξενώθηκαν. Τίποτα δεν προβλέπονταν να τις ενώσει αφού να αγαπούν δεν είχαν διδαχθεί.
Ξανάσμιξαν σε κάποια σταυροδρόμια της ζωής τους μα η μετάλλαξη που είχαν υποστεί ήταν τόσο μεγάλη, που αποχωρίστηκαν και πάλι με περισσότερες και χαοτικές διαφορές. Η προσπάθειά τους για αυτοδικαίωση έμοιαζε με κραυγές "στο Όρος των Ελαίων". Πάλευαν μεταξύ αφανισμού και σωτηρίας και έγιναν ηδονοβλεψίες της πλατείας των ονείρων τους που σκορπίστηκαν στη δίνη του βοριά. Μόνον αν συναντηθούν με τον έρωτα, ίσως κάποια να σωθεί.
Αλίμονο στην κοινωνία που θρέφει στους κόλπους της τα θύματά της. Κρίμα στα θύματα που δεν έμαθαν να συγχωρούν για να αναγεννηθούν.

(2001) Στη μοναξιά του έρωτα, Κονιδάρης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας