*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εξασκηθείτε στο σκάκι

500 σκακιστικά κουίζ για να ανεβάσετε το elo σας

"The times winning moves" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Raymond Keene · Byron Jacobs
Μετάφραση: ·Αργύρης Κώτσης
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2005 από "Κέδρος"
Σελ.:187 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-04-2884-0


Θέμα: "Σκάκι"

500 σκακιστικά κουίζ για να ανεβάσετε το elo σας.
Η καθημερινή σκακιστική στήλη των Times είναι η πιο δημοφιλής στη Μεγάλη Βρετανία. Προσελκύει όλους τους φανατικούς οπαδούς του σκακιού οι οποίοι αναλύουν και συζητούν τις λύσεις που πρώτοι επινόησαν οι σπουδαίοι μαιτρ και γκρανμαίτρ του παιχνιδιού. Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται οι πιο φημισμένοι για την τακτική τους δριμύτητα παγκόσμιοι πρωταθλητές, όπως ο Αλεξάντερ Αλιέχιν, ο Μιχαήλ Ταλ και, φυσικά, ο Γκάρι Κασπάροβ. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιέχει μια επιλογή από τα 500 καλύτερα σκακιστικά κουίζ που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί. Σ' αυτά ο παίκτης που είναι η σειρά του να παίξει ετοιμάζεται να εκτελέσει την αποφασιστική κίνηση προκειμένου να κερδίσει τον αντίπαλό του. Τώρα και εσείς μπορείτε να βελτιώσετε τις σκακιστικές σας ικανότητες ή να ψυχαγωγηθείτε, απολαμβάνοντας την επίδειξη τεχνικής από τους ειδικούς.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας