*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ενδομητρίωση


Συγγραφή: · Σέργιος Ι. Μανταλενάκης ·Γεώργιος Α. Πάντος ·Δημήτριος Βαβίλης ·Κ. Πανταζής · Ιωάννης Ν. Μπόντης ·Α. Καπώνης ·Π. Λαβασίδης · Μηνάς Πασχόπουλος ·Γεώργιος Αντωνάκης ·Γιώργος Σ. Κουρούνης · Κωνσταντίνος Δίνας ·Βασίλης Ταρλατζής · Ν. Δαλκαλίτσης ·Ελένη Μπίλη · Λεωνίδας Ζεπειρίδης · Γρηγόριος Γκριμπίζης · Θεόδωρος Θεοδωρίδης ·Ανδρέας Σόρτσης ·Αναστασία Γ. Γούμενου ·Ευγένιος Ε. Κουμαντάκης (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: ·Γεώργιος Α. Πάντος
Έκδοση: 2005 από "Εκδόσεις Καυκάς"
Σελ.:114 (24χ17), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-88640-9-7


Θέμα: "Γυναικολογία "

[...] Κατά την τελευταία δεκαετία η ενδελεχής μελέτη της ενδομητρίωσης έχει σημειώσει εκπληκτική πρόοδο με την ουσιαστική διερεύνηση των γνώσεων, ως προς την παθογένεια της νόσου, τη φυσιολογία της μήτρας και του ενδομητρίου, τη σταδιοποίηση της νόσου, την αποτελεσματική φαρμακευτική και χειρουργική προσέγγιση, ενώ η τεκμηρίωση του γενετικού πολυπαραγοντικού υπόβαθρου αυτής θα συμβάλει στον προσδιορισμό των γυναικών υψηλού κινδύνου.
Σκοπός αυτού του ανασκοπικού τεύχους είναι όχι μόνο η εντρύφηση στα άδυτα της αινιγματικής αυτής νόσου, αλλά και η βελτίωση της γνώσης που σχετίζεται με την αντιμετώπιση των ασθενών με ενδομητρίωση, με την παρουσίαση των τελευταίων δεδομένων σε βασικό και κλινικό επίπεδο από διακεκριμένους επιστήμονες. (από τον πρόλογο του Γεωργίου Α. Πάντου)

(2009) Μαιευτική και γυναικολογία, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

(2008) Μαιευτική και γυναικολογία, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

(2004) Δίαιτα και διατροφή, Κάκτος

(2001) Ενδοκρινολογία αναπαραγωγής, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας