*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

iPod και iTunes

Το εγχειρίδιο που έλειπε

"iPod & iTunes: Τhe Missing Manual " (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · J. D. Biersdorfer
Μετάφραση: · Μαρία Γκλαβά
Επιμέλεια: · David Pogue
Έκδοση: 2005 από "Γκιούρδας Μ."
Σελ.:426 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-512-472-6


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα"

Το iPod είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στον κόσμο. Αλλά αν νομίζετε ότι είναι μόνο ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής, τότε και ο Κλαρκ Κεντ είναι μόνο ένας δημοσιογράφος.
Σε αυτήν τη νέα έκδοση, η τεχνική αρθρογράφος J.D. Biersdorfer στην εφημερίδα New York Times ανοίγει τις μυστικές πόρτες αυτού του ωραίου προϊόντος και των πολλών συγγενικών του προϊόντων, δηλαδή του iPod Mini, iPod Photo, και του μικροσκοπικού iPod Shuffle. Με χιούμορ και γνώσεις, παρέχει ένα καταπληκτικό σύνολο από συμβουλές, τεχνάσματα και συντομεύσεις όπως αυτές:
Το iPod ως PalmPilot. Το iPod μπορεί να ενσωματωθεί στο ημερολόγιό σας, στο βιβλίο διευθύνσεών σας, στη λίστα με τις εργασίες και στις σημειώσεις σας σε ένα Mac ή σε ένα PC και κατόπιν μπορεί να τα εμφανίζει όλα αυτά με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Είναι επίσης ξυπνητήρι και χρονόμετρο.
Το iPod ως eBook. Το iPod αποτελεί ένα εξαιρετικό αναγνώστη ηλεκτρονικών βιβλίων, ικανό να αναζητά λίστες με συνταγές, οδηγίες για δρόμους ακόμα και ιστοσελίδες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας