*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 4,53 €
Το αλφαβητάρι της γεύσης
Οι ξενικοί όροι μαγειρικής ζαχαροπλαστικής που έχουν μπει στη γλώσσα μας
Συγγραφή: · Κώστας Α. Σαμαρτζής
Έκδοση: Οκτώβριος 2005 από "Δίαυλος"
Σελ.:169 (12χ8), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-531-181-Χ
Θέμα: "Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά"
Η εξέλιξη της μαγειρικής αλλά και η... άνοδος του βιοτικού επιπέδου έφεραν νέους όρους, κατά το πλείστον ξενικούς, στον καθημερινό μας λόγο. Το κενό της ερμηνείας αυτών των όρων καλύπτει το παρόν αλφαβητάρι ξεκαθαρίζοντας οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να χαλάσει τη συνταγή ή την όρεξή σας. Πρόκειται για ένα μικρό κώδικα μαγειρικής, υπό μορφή λεξικού, που κάλλιστα μπορεί να γίνει εργαλείο στα χέρια κάθε καλοφαγά ή επίδοξου γευσιγνώστη.
(2005) Νηστήσιμα και γιορτινά, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2004) Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2003) Μεζέδες της ταβέρνας, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2003) Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2002) Το βιβλίο του σεφ, Βιβλιοθήκη του Σεφ