*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Περνώντας το ορόσημο

Για καλύτερη κατανόηση της ενέργειας της νέας χιλιετίας

"Passing the marker: Understanding the new millenium energy: Kryon book VIII" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lee Carroll
Μετάφραση: ·Ζωή Αλεξοπούλου
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2005 από "Κρύων"
Σελ.:300 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6631-01-Χ


Θέμα: "Μεταφυσική"

Με περισσότερα από 10.000 βιβλία που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά και εκατομμύρια σε 11 γλώσσες σε όλο τον κόσμο, τα βιβλία της σειράς Κρύων μεταφέρουν μηνύματα που ακουμπούν διάφορα επίπεδα επικοινωνίας για τον καθένα.
Οι επιστήμονες παίρνουν ιδέες και πληροφορίες για άγνωστες πτυχές της συμπαντικής επιστήμης. Οι θεραπευτές παίρνουν νέα μηνύματα για θεραπείες. Οι μεταφυσικοί παίρνουν πληροφορίες και συνδέσεις με το αγγελικό πεδίο και οι απλοί αναγνώστες παίρνουν αυτό που είναι το πιο σημαντικό: μια σύνδεση με το γιατί είμαστε εδώ, τι κάνουμε και γιατί μας συμβαίνουν αυτά που μας συμβαίνουν.
Όπως όλα τα βιβλία της σειράς, το κεντρικό θέμα είναι η ανθρώπινη ενδυνάμωση. Οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές για το νοητικό μας αλλά ακόμη πιο σημαντική είναι η αίσθηση ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω, κάτι μεγαλύτερο από ότι μπορούμε να φανταστούμε, αλλά ταυτόχρονα κάτι που δεν μας ξεπερνάει, δεν μας υποβαθμίζει και δεν μας καθιστά ανίσχυρους.
Το "ΚΡΥΩΝ VIII, Περνώντας το Ορόσημο" πρωτοεμφανίστηκε αμέσως μετά την αλλαγή της χιλιετίας, δηλαδή το "ορόσημο", και πολλές από τις πληροφορίες συνδέονται με το τι αναμενόταν να γίνει, τι έγινε και τι θα επακολουθήσει.
Διαβάστε αυτό το βιβλίο για να βρεθείτε μπροστά σε μια διαφορετική άποψη της ζωής, των εξελίξεων και των κανόνων, όπως τα έχουμε οριοθετήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας