*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια για τις επιστήμες Larousse

Η ζωή και η Γη


Συγγραφή: ·Pascal Chauvel
Μετάφραση: · Εύη Γεροκώστα
Εικονογράφιση: ·Ronan Badel ·Robert Barborini ·Nathalie Choux ·Nathalie Dieterlé ·Clément Devaux ·Virginie Guérin ·Aurélie Guillerey ·Muzo ·Pronto ·Fabrice Turrier ·κ.ά.
Έκδοση: Μάρτιος 2009 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:160 (24χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-375-821-3


Θέμα: "Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά - Βιβλία για παιδιά" "Επιστήμη - Βιβλία για παιδιά"

Ο συναρπαστικός κόσμος των επιστημών σε απλή και κατανοητή γλώσσα! Το βιβλίο εισάγει τα παιδιά σ' αυτό τον κόσμο και απαντά στις ερωτήσεις τους για τις επιστήμες της ζωής: για τα ζώα, τα φυτά, το σώμα και για τις επιστήμες της γης: τα ηφαίστεια, τα πετρώματα, την οικολογία.

Εκτός από τις κατανοητές επεξηγήσεις και τη διασκεδαστική εικονογράφηση, περιλαμβάνει παιχνίδια παρατηρητικότητας και εύκολα στην εφαρμογή πειράματα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας