*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Java με UML

Αντικειμενοστρεφής σχεδίαση και προγραμματισμός

"Javal the UML Way: Intergrating Object - Orented Design and Programming" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Else Lervik ·Vergard B. Havdal
Μετάφραση: ·Παναγιώτης Δρεπανιώτης
Επιμέλεια: ·Γιώργος Στεφανίδης · Αλέξανδρος N. Χατζηγεωργίου
Έκδοση: 2004 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:838 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-209-802-3


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού"

Ένα ταχύρυθμος οδηγός εκμάθησης που διδάσκει πως να προγραμματίζετε σε Java χρησιμοποιώντας τη UML ως εργαλείο μοντελοποίησης.
Τα αντικείμενα παρουσιάζονται από το ξεκίνημα του βιβλίου και τα παραδοσιακά θέματα όπως αυτά των πινάκων περιγράφονται με βάση το αντικειμενοστρεφές μοντέλο προγραμματισμού. Τονίζεται ιδιαίτερα η χρήση των διαθέσιμων κλάσεων, ενώ οι κλάσεις που αφορούν την επικοινωνία με τον χρήστη (JΟptionPanel), ήχο, εικόνα, γραφικά, ταξινόμηση και αναζήτηση καλύπτονται στο πρώτο μέρος του βιβλίου. Η χρήση των δυνατοτήτων της γλώσσας παρουσιάζεται με την ανάπτυξη κατάλληλων μικροεφαρμογών και εφαρμογών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας