*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μαγικά άλογα

Υπέροχα παραμύθια με άλογα

"Magic hoofbeats" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: · Φίλιππος Μανδηλαράς
Εικονογράφιση: ·Linda Wingerter
Διασκευή: ·Josepha Sherman
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2005 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:79 (28χ23), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-1564-4


Θέμα: "Παραμύθια - Βιβλία για παιδιά"

Άλογα που μιλάνε, άλογα που πετάνε, άλογα που τρέχουν πιο γρήγορα κι από τον άνεμο ή που γίνονται αόρατα. Άλογα μαγικά που βοηθούν τους ήρωες των παραμυθιών να ξεπεράσουν τα εμπόδια που παραμονεύουν στο δρόμο τους και να νικήσουν το κακό.
Οκτώ υπέροχα παραμύθια απ' όλο τον κόσμο, που εξυμνούν τη σχέση των ανθρώπων με τον πιστό τους σύντροφο, το άλογο. Παράλληλα, παρέχονται και πληροφορίες για διάφορες ράτσες αλόγων που ζουν στις χώρες απ' όπου προέρχεται το κάθε παραμύθι.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας