*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 6,39 €
Οι άρχοντες της αβύσσου
"Die Herren der Tiefe" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)
Συγγραφή: · Wolfgang Hohlbein
Μετάφραση: ·Ζέτα Χατζηαντωνίου
Έκδοση: 2005 από "Κέδρος"
Σελ.:179 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-04-2792-5
Θέμα: "Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη"
Το τρίτο βιβλίο μετά "Το χαμένο νησί" και "Το κορίτσι από την Ατλαντίδα" της νέας σειράς περιπέτειας και φαντασίας που θα ολοκληρωθεί σε δέκα βιβλία.
Πατώντας στον θρυλικό "Ναυτίλο" του Ιουλίου Βερν, ο γνωστότερος γερμανός συγγραφέας της λογοτεχνίας του φανταστικού, Βόλφγκανγκ Χολμπάιν, δημιουργεί μία νέα πρωτότυπη ιστορία που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.
Με τους "Άρχοντες της αβύσσου" συνεχίζεται η επιχείρηση Ναυτίλος, μια συναρπαστική περιπέτεια σε άγνωστα μέρη. Ο Μάικ και οι φίλοι του ταξιδεύουν και πάλι με το Ναυτίλο. Μαζί τους βρίσκονται η Σερένα, η τελευταία πριγκίπισσα της Ατλαντίδας, και ο Άσταροθ, ο μονόφθαλμος μαύρος γάτος. Στο βυθό της θάλασσας ανακαλύπτουν έναν υπέροχο κόσμο με κοραλλένια δάση και φιλικούς κατοίκους. Όμως η Σερένα χρησιμοποιεί τις μαγικές της δυνάμεις και τους υποχρεώνει όλους να την υπακούν. Ο Μάικ, προκειμένου να αποφύγει μια μάχη, πρέπει να μπει στην πολιτεία της μαύρης πέτρας όπου ζει ένα αλλόκοτο πλάσμα. Μαζί με το φίλο του το γάτο Άσταροθ, ο Μάικ θα μπει σ’ αυτήν τη νέα, επικίνδυνη περιπέτεια.
(2009) Η μαύρη αδελφότητα, Κέδρος
(2009) Οι γκρίζοι φρουροί, Κέδρος
(2008) Η πέτρινη απειλή, Κέδρος
(2007) Η φωτιά της θάλασσας, Κέδρος
(2006) Το ξύπνημα της μούμιας, Ερευνητές
(2006) Ο θρίαμβος του Ατών, Ερευνητές
(2005) Στη χώρα των Γιγάντων, Κέδρος
(2004) Το κορίτσι από την Ατλαντίδα, Κέδρος
(2004) Το χαμένο νησί, Κέδρος

Hohlbein, Wolfgang