*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι συνομώτες

Αιρέσεις, τάγματα, μυστικές εταιρείες, λέσχες δύναμης


Συγγραφή: · Νίκος Χειλαδάκης
Έκδοση: Φεβρουάριος 2005 από "Ιερά Ελλάς"
Σελ.:328 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87648-9-0


Θέμα: "Μυστικισμός" "Αιρέσεις και αιρετικοί" "Οργανώσεις, Θρησκευτικές"

[...] Παντού σε κάθε χώρα, τα μέλη αυτών των μυστικών ομάδων επιθυμούν σφόδρα να κρατούν θέσεις κλειδιά. Και είναι αλήθεια!... Το σύστημα των παγκοσμιοποιητών έχει ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ. Στη χώρα αυτή έχουν στα χέρια τους το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς και της οικονομίας, δηλαδή την μεγαλύτερη δύναμη. Έτσι, λοιπόν, βλέπουμε πράγματι σε θέσεις κλειδιά των διαφόρων κυβερνήσεων να διορίζουν δικά τους άτομα και να έχουν στα χέρια τους κατ' αυτόν τον τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας εξουσίας.
Επίσης, όλοι αυτοί οι συνωμότες που εδημιούργησαν κατά καιρούς τις αιρέσεις, τα μυστικά σκοτεινά τάγματα, τις φοβερές και συνάμα αισχρές μυστικές εταιρείες και λέσχες δύναμης, σήμερα κατέχουν σε μεγάλο ποσοστό τα ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι ένας επί πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να κατευθύνουν τον τρόπο σκέψεως των μαζών, να προβάλουν μοντέλα ζωής που αυτοί θέλουν και να ελέγχουν τις τυχόν αντιδράσεις του πλήθους, προλειαίνοντας έτσι τον δρόμο για μια μελλοντική φανερή πια, παγκόσμια εξουσία τους.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας