*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Περί της ενανθρωπήσεως του μονογενούς


Συγγραφή: ·Αρχιεπίσκοπος Αλεξανδρείας Κύριλλος
Μετάφραση: ·Γεωργία Ροδινού · Χρυσόστομος Α. Σταμούλης
Επιμέλεια: · Χρυσόστομος Α. Σταμούλης
Έκδοση: 2000 από "Το Παλίμψηστον"
Σελ.:222 (20χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7814-07-Χ


Θέμα: "Ιησούς Χριστός" "Ορθοδοξία"

Η ενανθρώπηση του Χριστού μας, του Υιού του Θεού, το Μέγα μυστήριον, δεμένη με το Μέγα Μυστήριον, την Εκκλησία Του, η Κένωση, το άδειασμα, το ζωντανό μηδέν του Χριστού, για τον άνθρωπο, είναι και υπάρχει και οδεύει αιώνια. Είναι πιο μεγάλο από την ταπείνωσή του, πιο δυνατό, ιερό και άγιο, από τη θυσία του Σταυρού ακόμα, που χαρίζει την Ανάσταση.
Αυτή είναι η πορεία, η μαθητεία του Χριστού μας, αυτή η αποστολή Του για την σωτηρία και λύτρωση του ανθρώπου, του κόσμου, της όλης κτίσης και οικουμένης, να γίνει ο Θεός άνθρωπος, για να οδεύει καθημερινά η ανθρωπότητα με τη θεότητα. Αυτή είναι η χάρη της Θυσίας Του. Την δοξάζουμε , την προσκυνούμε, τον Πατέρα, τον Υιόν και το Άγιον Πνεύμα. [...] (από τον πρόλογο του μακαριστούο Πατριάρχου Αλεξανδρείας κυρού Παρθενίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας