*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Secrets εφηβικής ιατρικής

"Adolescent medicine secrets" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Cynthia Holland - Hall ·Robert T. Brown
Μετάφραση: ·Γεώργιος Βουρβουλάκης
Επιμέλεια: ·Άρτεμις Κ. Τσίτσικα ·Γεώργιος Π. Χρούσος
Έκδοση: 2005 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:405 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-358-1


Θέμα: "Ιατρική"

[...] Το βιβλίο αυτό αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τον ιατρό που θέλει να γνωρίσει τα προβλήματα της εφηβικής ηλικίας και να τα αντιμετωπίσει σωστά. Το "Secrets εφηβικής ιατρικής" είναι η κατάθεση γνώσεων πολλών και διακεκριμένων ειδικών στους διάφορους τομείς της Εφηβικής Ιατρικής, υπό την επίβλεψη των κορυφαίων Αμερικανών επιστημόνων Cynthia Holland - Hall και Robert T. Brown. [...] (από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας