*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Υιοθεσία τέκνων

Ορθόδοξη ηθική θεώρηση


Συγγραφή: ·Βασίλειος Γ. Φανάρας
Έκδοση: 2005 από "Το Παλίμψηστον"
Σελ.:198 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7814-24-Χ


Θέμα: "Θεολογία " "Υιοθεσία"

[...] Η δική μας προσπάθεια αναφέρεται στην υιοθεσία τέκνων, ως κοινωνικού θεσμού που εξετάζεται από ηθική άποψη. Η μελέτη φιλοδοξεί να προβάλλει τον φιλάνθρωπο χαρακτήρα της υιοθεσίας τέκνων, η οποία δυστυχώς δεν έχει ερευνηθεί μέχρι σήμερα από θεολογική άποψη.
Συνεπώς, η έλλειψη σχετικής βιβλιογραφίας και η ευαισθησία που παρουσιάζει το συγκεκριμένο θέμα καθιστούν το εγχείρημά μας δυσκολότερο. Ωστόσο, η εμπειρία μας για πέντε συναπτά έτη σε κέντρο παιδικής μέριμνας αρρένων (Παπάφειο ορφανοτροφείο) διασκέδασε τις όποιες αμφιβολίες. Επιθυμία μας είναι να προβληθεί στο ευρύτερο κοινό η υιοθεσία τέκνων, όχι μόνο ως θεραπεία της ατεκνίας των συζύγων, αλλά και ως πράξη αγάπης που αποσκοπεί στο συμφέρον των ορφανών και εγκαταλειμμένων παιδιών. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας