*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γενετική συμβουλευτική

5ο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο γενετικής


Επιμέλεια: · Εμμανουήλ Καναβάκης · Σοφία Κίτσιου - Τζέλη ·Αριάδνη Καλπίνη - Μαύρου
Φορέας: ·Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργαστήριο Ιατρικής Γενετικής
Έκδοση: 2005 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:171 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-356-5


Θέμα: "Γενετική"

[...] Με σκοπό την ευρύτερη ενημέρωση όχι μόνο των παιδιάτρων αλλά και των γιατρών όλων των ειδικοτήτων αποφασίστηκε η αφιέρωση του βιβλίου αυτού στη γενετική συμβουλευτική. Στο βιβλίο υπάρχει εκτεταμένη αναφορά όλων των επιμέρους θεμάτων που αναπτύσσονται στο φετινό σεμινάριο του Εργαστηρίου Ιατρικής Γενετικής.
Μετά το εισαγωγικό κεφάλαιο που περιλαμβάνει και τις βασικές αρχές της συμβουλευτικής, αναλύονται οι κατευθύνσεις και οι εφαρμογές της γενετικής συμβουλευτικής και γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο βασικό σκέλος της πρόληψης και τον προγεννητικό έλεγχο.
Ακολουθεί ανάλυση της μεθοδολογίας και των προϋποθέσεων που ισχύουν για την ανίχνευση των φορέων μονογονιδιακών νοσημάτων και συζητούνται εκτενώς οι προβληματισμοί και οι ιδιαιτερότητες που σχετίζονται με νοσήματα με μενδέλειο κληρονομικότητα.
Η μη μενδέλειος κληρονομικότητα εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την πολυπλοκότητα που χαρακτηρίζει πολλά γενετικά νοσήματα και συζητείται ως πρακτικό πρόβλημα στη γενετική συμβουλευτική.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας