Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 9,13 €
Cretan Cuisine for Every One
Συγγραφή: · Μυρσίνη Λαμπράκη
Μετάφραση: ·Γιώργος Τριαλώνης
Φωτογραφία: ·Douwe Hoogstins · Μυρσίνη Λαμπράκη
Έκδοση: Μάρτιος 2005 από "Myrsinis Editions"
Σελ.:207 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-92291-3-1
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική - Μεταφράσεις στα αγγλικά"
-The culture of the cretan cuisine
-Home cooking & traditions
-Easy and fast recipes
-Cretan nutrition & mediterranean diet
-Shopping & market
-Culinary terms used in Crete
(2022) Τα χόρτα, Πεδίο
(2011) Μαγείρισσα πρώτων βοηθειών, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
(2009) Χριστουγεννιάτικες συνταγές, Myrsinis Editions
(2009) Σαλάτες, Η Καθημερινή
(2009) Όσπρια, Η Καθημερινή
(2009) Σαλάτες, Σκάι
(2009) Μαγειρέματα: Η Ελλάδα στο πιάτο, Σκάι
(2009) Μαγειρέματα: Η Ελλάδα στο πιάτο, Σκάι
(2007) 365 τόποι, 365 γεύσεις, Μίλητος
(2006) Ωφέλιμη μαγειρική με βότανα και φρούτα, Myrsinis Editions
(2006) Ελληνική γαστρονομία, Explorer
(2005) Tastes of Greek Islands, Santorini, Myrsinis Editions
(2005) Der Geschmack der griechischen Inseln, Santorin, Myrsinis Editions
(2005) Γεύσεις ελληνικών νησιών, Σαντορίνη, Myrsinis Editions
(2005) La cuisine Crétoise pour tous, Myrsinis Editions
(2005) Η κουζίνα της Κρήτης, Myrsinis Editions
(2005) Kretische Küche für alle, Myrsinis Editions
(2004) Νήσων γεύσεις, Explorer
(2001) Herbs, Greens, Fruit, Myrsinis Editions
(2000) Olio d’oliva. L’elisirio della longevita, Myrsinis Editions
(1999) Olivenöl. Das elixier der langlebigkeit, Myrsinis Editions
(1999) L’huile d’olive. Elixir de longue vie, Myrsinis Editions
(1997) Μπακαλιάρος , Ελληνικά Γράμματα