*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ελληνικό Microsoft Office PowerPoint 2003

"Microsoft PowerPoint 2003 Step by Step" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: ·Παναγιώτης Κοκκώσης
Επιμέλεια: ·Μιχάλης Μικέδης ·Παναγιώτης Δρεπανιώτης
Έκδοση: 2005 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:371 (23χ19), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-209-822-8


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα"

Ένα ακόμα βιβλίο της επιτυχημένης σειράς Βήμα Βήμα, το οποίο καλύπτει πλήρως το Ελληνικό Microsoft Office PowerPoint 2003, τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος παρουσιάσεων του Microsoft Office.

Το βιβλίο περιέχει αναρίθμητες ασκήσεις οι οποίες παρουσιάζονται με απλά και κατανοητά βήματα, μέσα από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα τις γνώσεις και την πείρα που χρειάζεστε στο Microsoft PowerPoint 2003. Επίσης, είναι εμπλουτισμένο με πλήθος εικόνων οι οποίες σας βοηθούν να ελέγχετε τη δουλειά σας, ενώ με τα αρχεία πρακτικής εξάσκησης του συνοδευτικού CD μπορείτε να εξασκείτε τις ικανότητές σας.

Η δομή του βιβλίου είναι τέτοια ώστε να έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε μόνο τα μαθήματα που χρειάζεστε ή όλο το βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος. Όποιον τρόπο και αν προτιμήσετε, εσείς είστε αυτοί που καθοδηγείτε την εκπαίδευση, αναπτύσσοντας και εξασκώντας τις ικανότητες που σας είναι απαραίτητες τη στιγμή που τις χρειάζεστε. Μερικά μόνο από τα βασικά θέματα του βιβλίου περιλαμβάνουν:
- Χρήση εργαλείων που σας επιτρέπουν να μετατρέπετε τις ιδέες σας σε ελκυστικές παρουσιάσεις
- Χρήση έτοιμων προτύπων σχεδίασης ή δημιουργία δικών σας
- Απόδοση έμφασης στα σημεία που θέλετε χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά γραφήματα, διαγράμματα, γραφικά, κείμενο, και υπερσυνδέσμους που παραπέμπουν σε περιεχόμενο στον Ιστό
- Προσθήκη κίνησης στις διαφάνειές σας, εισαγωγή ήχων και ταινιών, και προσθήκη εφέ εναλλαγής διαφανειών
- Προβολή της παρουσίασής σας ζωντανά στο ακροατήριο, μέσω του Ιστού, ή παράδοσή της σε CD

Επιπλέον, το βιβλίο είναι πιστοποιημένο και το πλέον κατάλληλο για την προετοιμασία σας στις εξετάσεις Microsoft Office Specialist, ενώ στο συνοδευτικό CD περιλαμβάνεται το Microsoft System Reference Pack με πρόσθετο υλικό αναφοράς.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας