*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η τέχνη της σωματικής έκφρασης

"The art of expressing the human body" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Bruce Lee
Μετάφραση: ·Γρηγόρης Α. Μηλιαρέσης
Επιμέλεια: ·John Little
Έκδοση: Φεβρουάριος 2005 από "Οξύ"
Σελ.:336 (23χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-436-121-Χ


Θέμα: "Πολεμικές τέχνες" "Φυσική αγωγή"

"Ο δάσκαλος δεν είναι κάποιος που δίνει την αλήθεια -είναι ο οδηγός, ο δείκτης προς την αλήθεια την οποία ο κάθε μαθητής πρέπει να βρει μόνος του. Ο καλός δάσκαλος είναι απλώς ο καταλύτης."
(Μπρους Λη).
Το "Η τέχνη της σωματικής έκφρασης" είναι το βιβλίο του Μπρους Λη που περιγράφει την προσέγγισή του στην πολεμική τέχνη και καταγράφει τις τεχνικές που χρησιμοποίησε τόσο αποτελεσματικά για να φτάσει στο στόχο του. Αντλώντας κατευθείαν από τις άφθονες σημειώσεις και τα αρχεία προπόνησης του Μπρους Λη και όχι από φήμες, ο John Little παραθέτει με κάθε λεπτομέρεια το διαρκώς εξελισσόμενο πρόγραμμα που εφάρμοζε ο πιο δημοφιλής μαχητής του καιρού μας. Με εισαγωγικά κείμενα από το φίλο και συνασκούμενο του Μπρους Λη, Allen Joe και τη Linda Lee Cadwell, το βιβλίο αυτό δίνει τις βασικές ιδέες του Μπρους Λη για το πώς μπορεί κανείς να τελειοποιήσει το σώμα του ώστε να έχει τέλεια υγεία και εκπληκτικούς μυς. Στις σελίδες του περιλαμβάνονται συγκεκριμένα προγράμματα του Μπρους Λη ώστε να επιτύχει κανείς το στόχο αυτό, καθώς και σκέψεις σχετικά με τη διατροφή και την τροφοδοσία του σώματος, τις διατάσεις, το τρέξιμο, τη διαλειμματική προπόνση και την καρδιαγγειακή ανάπτυξη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας