*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 5,78 €
Ινδική κουζίνα
Δημιουργική κουζίνα
Μετάφραση: ·Ίων Βλάχος
Έκδοση: 2003 από "Μαλλιάρης Παιδεία"
Σελ.:96 (28χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-239-734-9
Θέμα: "Μαγειρική"
Η Ινδία πάλλεται από χρώματα, αρώματα και εντυπώσεις. Σ' αυτή την τεράστια και πολύμορφη χώρα κάθε περιοχή έχει τη γλώσσα, τα έθιμα, τις γεύσεις και τη μαγειρική της. Σ' αυτό το βιβλίο θα βρείτε Νταλ σόρβα (σούπα φακή), Πατατόσουπα ναάν, Κοτόπουλο Ρόγκαν Τζος και Αρνί πιλάφι με γιαούρτι. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την Πάπια μασάλα κάρι και να απολαύσετε το θεσπέσιο επιδόρπιο Γκουλάμπ τζαμούν. Είναι απόλαυση του ουρανίσκου και των ματιών.