*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χειρουργική

Η βιολογική βάση της σύγχρονης χειρουργικής πρακτικής

"Sabiston textbook of surgery: The biological basis of modern surgical practice" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: ·Courtney M. Townsend ·R. Daniel Beauchamp ·B. Mark Evers ·Kenneth L. Mattox ·Αλκιβιάδης Ι. Κωστάκης
Έκδοση: 2004 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:753 (28χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-164-3


Θέμα: "Χειρουργική"

Η ελληνική έκδοση του συγγράμματος της χειρουργικής "Textbook of surgery" του Sabiston από τον εκδοτικό οίκο Saunders αποτελεί πράγματι μία πρόκληση για τους Έλληνες φοιτητές της Ιατρικής, αλλά και για όλους τους ειδικευόμενους στη χειρουργική και τους χειρουργούς.
Η 16η έκδοση του Συγγράμματος αυτού, εκτός από τα πολυάριθμα κεφάλαια αντιμετώπισης των χειρουργικών παθήσεων των διαφόρων συστημάτων, περιέχει και νέα σύγχρονα κεφάλαια, όπως της Αντιμετώπισης της φλεγμονής, της μοριακής βιολογίας, της μονάδας εντατικής θεραπείας, της παθολογίας και χειρουργικής των ενδοκρινών αδένων, της αντιμετώπισης του πόνου, της χειρουργικής των ασθενών της τρίτης ηλικίας, της χειρουργικής της παχυσαρκίας και όλες τις λαπαροσκοπικές τεχνικές. Στην έκδοση αυτή παρουσιάζονται όλα επίσης τα νεότερα δεδομένα για τις παθήσεις των διαφόρων συστημάτων και τη θεραπευτική αντιμετώπιση αυτών. Οι νέες λαπαροσκοπικές τεχνικές και άλλες νεότερες επεμβατικές τεχνικές, επιτρέπουν σήμερα τη νοσηλεία των ασθενών για μία ημέρα, σε αντίθεση με την μακρά νοσοκομειακή παραμονή του ασθενούς τις παλαιότερες εποχές.
Στην έκδοση αυτή, αναφέρονται επίσης οι μέχρι προ ετών επικρατούσες τεχνικές εγχειρήσεων για την αντιμετώπιση των διαφόρων παθήσεων και ταυτοχρόνως, όλες οι σύγχρονες εγχειρητικές μέθοδοι. [...] (από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας