*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επιχειρησιακές επικοινωνίες

"Business Communications" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·William C. Himstreet ·Wayne Murlin Baty ·Carol M. Lehman
Μετάφραση: ·Elisa Autrey ·Ι. Γεντέκου ·Ρίτσα Καρυπιάδου ·κ.ά.
Έκδοση: 2002 από "Έλλην"
Σελ.:452 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-286-692-6


Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση " "Επικοινωνία (Κοινωνικές επιστήμες)"

Η τεχνολογία, η παγκοσμιότητα της οικονομίας , τα ηθικά και νομικά ζητήματα, επηρεάζουν τον τρόπο που επικοινωνούμε στις επιχειρήσεις κατά τη δεκαετία του '90. Για να ακολουθούμε τους καιρούς η δέκατη έκδοση έχει ανανεωθεί ώστε να αντιμετωπίσει αυτά και άλλα ζητήματα.
Μια ακόμη πολύ σημαντική διαφορά σ' αυτή την ενδέκατη έκδοση είναι η προσθήκη ενός τρίτου συγγραφέα. Η Dr. Carol Μ. Lehman, Καθηγήτρια Διοίκησης και Συστημάτων Πληροφορικής, στο Τμήμα Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας του Κρατικού Πανεπιστημίου του Μισσισσιππή, δίνει στο κείμενο πρόσθετο βάθος όσον αφορά την τεχνολογία της επικοινωνίας, βαθύτερη αντίληψη των ηθικών όψεων της εργασιακής επικοινωνίας, καθώς επίσης μία προσωπική ικανότητα γραφής και μια εναρμόνιση της ομάδας. Φυσικά όλα τα παραπάνω έχουν πολλασιάσει τη δύναμη της ομάδας.
Η Dr. Carol Μ. Lehman έχει γράψει αρκετά άλλα βιβλία και έχει συμβάλλει σημαντικά στην επαγγελματοποίηση των επιχειρησιακών επικοινωνιών , διεξάγοντας επίσης μια διαρκή έρευνα η οποία βοηθά την διδακτική της δουλειά.
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας