*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βελτιώστε τη μνήμη σας

Τεχνικές και ασκήσεις

"Maximise your memory" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Jonathan Hancock
Μετάφραση: ·Μαρία Κονιώτη
Έκδοση: 2005 από "Σαββάλας"
Σελ.:176 (25χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-477-3


Θέμα: "Μνήμη"

Oι απίστευτες ικανότητες της ανθρώπινης μνήμης εξετάζονται και αναλύονται σε αυτό το βιβλίο. Κάθε τομέας της ζωής μας εξαρτάται από τη μνήμη. Βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, ακόμα και στις βασικές μας λειτουργίες. Εκτιμάται ότι ο μέσος ενήλικος γνωρίζει τη σημασία περίπου 100.000 λέξεων της μητρικής του γλώσσας και έχει συγκρατήσει στη μνήμη του πληροφορίες που ισοδυναμούν με μια εγκυκλοπαίδεια 10 δισεκατομμυρίων σελίδων.
Με το παρόν βιβλίο θα μετατρέψετε τη μνήμη σας σε ένα αποτελεσματικό εργαλείο που θα βελτιώσει και θα αλλάξει την καθημερινή σας ζωή και θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε οποιονδήποτε στόχο σας. Σχεδιασμένες από έναν από τους πρωτοπόρους ειδικούς στη μνήμη, οι τεχνικές που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο θα σας επιτρέψουν να ανακαλέσετε στη μνήμη σας αμέσως οποιαδήποτε πληροφορία. Έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη δύναμη της φαντασίας σας για να ανακαλείτε στη μνήμη σας πληροφορίες και θα δημιουργείτε νοητές κάρτες αρχειοθέτησης για την αποθήκευση πληροφοριών. Επιπλέον θα μάθετε ημερομηνίες και χρονολογίες, ονόματα και πρόσωπα, ξένες γλώσσες, διαδρομές, ομιλίες, λίστες για ψώνια και πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα.
Πολύ σημαντικό είναι η κατάσταση της μνήμης μας να διατηρείται καθώς μεγαλώνουμε και σε αυτό το κομμάτι το βιβλίο θα σας δώσει νέους τρόπους και θα προτείνει νέες τεχνικές.
Στο βιβλίο περιέχονται πάνω από 50 διαφορετικές ασκήσεις για την εξάσκηση της μνήμης, που θα κάνουν τη διαδικασία ανάκλησης πληροφοριών εύκολη, διασκεδαστική και δημιουργική.
Οι εφαρμογές που προτείνονται μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στο εργασιακό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον. Οι μαθητές και οι φοιτητές μπορούν επίσης να ωφεληθούν και να βελτιώσουν τους βαθμούς τους.
Η ενίσχυση της μνήμης μετά από αυτά τα τεστ θα εκτοξευθεί και η ποιότητα της ζωής σας θα καλυτερεύσει ακολουθώντας τα βήματα του βιβλίου αυτού.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας