*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 13,04 €
Healthy Greek Food
The Mediterranean Diet: Ingrediens and Recipes
Συγγραφή: ·Αλέξανδρος Βαλαβάνης
Μετάφραση: ·Sunny A. Angeles
Φωτογραφία: ·Γιάννης Βαχαρίδης · Γιώργος Δεπόλλας ·Δημήτρης Παζαΐτης ·Αλέξανδρος Βαλαβάνης
Έκδοση: 2003 από "Fotorama"
Σελ.:222 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7524-15-2
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική - Μεταφράσεις στα αγγλικά"
This book is your guide to the healthy greek diet, the most dynamic version of what is known as the Mediterranean diet. Extra virgin olive oil, wild greens, fish, honey, yoghurt, bread, nuts: these nutritious, often underrated ingrediens which have been enjoyed since the days of the ancients Greeks feature in the easy yet delicious recipes of this exciting book.
(2003) La cuisine grecque et les clés de la santé, Fotorama
(2003) Gesunde Kost der Griechen, Fotorama
(2003) Υγιεινή ελληνική διατροφή, Fotorama
(2001) Αυθεντική ελληνική μαγειρική, Fotorama
(1999) La cucina greca tradizionale, Fotorama
(1998) Akta grekisk matlagningskonst, Fotorama
(1993) Echt griechisch kochen, Fotorama
(1993) Cocina griega tradicional, Fotorama
(1993) La cuisine grecque authentique, Fotorama
(1993) The Original Greek Cooking, Fotorama
(1993) Authentieke griekse kookkunst, Fotorama