*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παραδοσιακή θιβετιανή ιατρική

Θεραπευτική αγωγή από τη χώρα του Δαλάι Λάμα

"Klassische Tibetische Medizin: Die Heilkunst aus dem Land des Dalai Lama" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: · Tendhon Amipa - Desam
Μετάφραση: ·
Έκδοση: Δεκέμβριος 2004 από "Κονιδάρης"
Σελ.:239 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-392-064-9


Θέμα: "Ιατρική - Φιλοσοφία και θεωρία"

Το βιβλίο αυτό, γραμμένο από έναν διακεκριμένο ειδικό επιστήμονα της παραδοσιακής θιβετιανής ιατρικής, προσφέρει την ευκαιρία για μια εμπεριστατωμένη μελέτη της ιστορίας και της δυνατότητας εφαρμογής της παραδοσιακής θιβετιανής ιατρικής στη διάγνωση και τη θεραπεία. Για πρώτη φορά πέφτει άπλετο φως, εκτός από τη διαιτητική, και στη διάγνωση με βάση το σφυγμό και την ανάλυση των ούρων. Εκτός από τα παραπάνω, ο συγγραφέας δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη, με τη βοήθεια τριών ομάδων ερωτήσεων, να προσδιορίσει τον προσωπικό του σωματότυπο, κάτι πολύ σημαντικό για τη διατροφή και την κούρα με βάση την παραδοσιακή θιβετιανή ιατρική.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας