*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ασκήσεις για έναν ισορροπημένο εγκέφαλο

Τέστ, γρίφοι, σπαζοκεφαλιές, παιχνίδια για να αξιοποιήσετε και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας

"Workout for a balance brain" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Philip Carter ·Ken Russell
Μετάφραση: ·Ιάκωβος Ανδρουλιδάκης
Εικονογράφιση: ·Jenny Dooge ·Sophie Joyce
Έκδοση: Δεκέμβριος 2004 από "Σαββάλας"
Σελ.:160 (25χ19), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-422-6


Θέμα: "Νοημοσύνη"

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα στο χώρο της επιστήμης τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου συνεργάζονται και αποδίδουν τα μέγιστά στην αξιοποίηση των πληροφοριών αλλά και στην αξιολόγηση των ταλέντων του κάθε ανθρώπου. Είναι κάτι περισσότερο από βάσιμη εικασία το ότι οι συγγραφείς χρησιμοποιούν περισσότερο το αριστερό τμήμα του εγκεφάλου ενώ οι γραφίστες το δεξιό. Τα δυτικά εκπαιδευτικά συστήματα τείνουν στην ανάπτυξη των αναλυτικών δεξιοτήτων του αριστερού ημισφαιρίου σε βάρος των δημιουργικών ταλέντων του δεξιού.
Σε αυτό το βιβλίο οι συγγραφείς έχουν συλλέξει ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές ασκήσεις με τις οποίες θα ανακαλύψετε αν λειτουργείτε περισσότερο με το αριστερό ή με το δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας και θα εντοπίσετε τα θέματα τα οποία ο εγκέφαλός σας επεξεργάζεται καλύτερα. Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα σας αποκαλύψει τις νοητικές δεξιότητες που αποτελούν τα δυνατά σας σημεία και θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τα σημεία όπου υστερείτε. Πως επηρεάζει ο εγκέφαλός μας την προσωπικότητά μας, την ευφυΐα μας αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας;
Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε ψυχομετρικά τεστ, τεστ οπτική ταξινόμησης, τεστ αντίληψης, μαγικά τετράγωνα, μονογράμματα και άλλες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την κυρίαρχη πλευρά του εγκεφάλου σας και να εξασκηθείτε με σκοπό την εξισορρόπησή του.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας