*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,50 €
An Odyssey into Greek Cooking
Συγγραφή: ·June Marinos
Έκδοση: 2004 από "Τερζόπουλος Βιβλία"
Σελ.:159 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7220-62-5
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"
Το "An Odyssey into Greek Cooking" σας προσκαλεί σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι μέσα από 220 από τις πιο νόστιμες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας.
Συνταγές κατάλληλες για την καθημερινή μαγειρική αλλά και για ειδικές περιστάσεις για γιορτές - εύκολες, απλές και κατανοητές.
(2004) Aubergines, Μαρίνου
(2003) A Taste of Cyclades, Τερζόπουλος Βιβλία
(2003) I sapori delle isole Ioniche, Τερζόπουλος Βιβλία
(2002) A Taste of the Ionian Islands, Τερζόπουλος Βιβλία
(2001) Die Kuche von Kreta, Τερζόπουλος Βιβλία
(2001) A taste of Crete, Τερζόπουλος Βιβλία
(1998) Odyssee durch die griechische Küche, Τερζόπουλος Βιβλία