*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο άνθρωπος που χάθηκε στο φως


Συγγραφή: · Διονύσης Μαρκαντωνάτος
Έκδοση: 2004 από "Εκδόσεις Παπαζήση"
Σελ.:119 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-02-1800-5


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Αφού η καμπάνα μπορεί κάθε ώρα να χτυπά για τον καθένα, αφού κανένας δεν είναι μόνος του ένα χωριστό νησί, αλλά ένα κομμάτι του όλου, η επιτέλεση χρέων κι η προσφορά είναι αυτή που οδηγεί στην αθανασία.
Ναι· μπορεί κι ελπίδα κάποτε να φθίνει, να τρεμοσβήσει σαν κερί, μα αυτό που στο σωστό τον άνθρωπο να σβήσει δε μπορεί είν' η Ευθύνη.
Και βέβαια λέμε πως ο άνθρωπος χάνεται στο σκοτάδι ή και στην ομίχλη, μα είναι φορές που πολλοί μοιάζει να χάνονται στο φως.
Γιατί στιγμές το φως καίει και κάποιοι το τιμάνε ιλαρό και θαλερό. Μα το ταξίδι της ευθύνης πάντα παίρνει άλλους. [...]

(2011) Φθινοπωρινά στάχυα, Εκδόσεις Παπαζήση

(2008) Όταν οι μυγδαλιές ανθούν, Εκδόσεις Παπαζήση

(2005) Ο λόγος μόνο μου όπλο, Εκδόσεις Παπαζήση

(2002) Φλόγες και ανταύγειες, Εκδόσεις Παπαζήση

(1994) Ο ταξιδιώτης με τη σάλπιγγα, Εκδόσεις Παπαζήση

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ