*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επιστολές από την Εστία

"Kryon VII: Letters from Home" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lee Carroll
Μετάφραση: ·Αγορίτσα Τριαντοπούλου
Έκδοση: Οκτώβριος 2004 από "Κρύων"
Σελ.:376 (24χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87432-4-9


Θέμα: "Μεταφυσική"

Όταν το 2000 εκδόθηκε στην Ελλάδα το πρώτο βιβλίο του Κρύων, απευθυνόταν σε ένα ειδικό ή τουλάχιστον περιορισμένο κοινό. Σήμερα το Έβδομο βιβλίο του Κρύων "Επιστολές από την Εστία" απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Ελλάδας.
Ο κάθε άνθρωπος θα μπορέσει να βρει σε αυτό το βιβλίο κάτι που θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον αλλά οι περισσότεροι θα βρουν κάτι που θα τους αγγίξει στην καρδιά.
Ιδιαίτερα για τους ανθρώπους της επιστήμης ο Κρύων παρουσιάζει νέες αποκαλύψεις για το "πως δουλεύουν τα πράγματα" καθώς και νέες επιστημονικές αποδείξεις σε σχέση με παλαιότερες πληροφορίες (προφητείες) που είχε δώσει σε προηγούμενα βιβλία του. Το κεφάλαιο για το Συμπαντικό Δικτύωμα φέρνει στο φως πολλά μυστικά σχετικά με τη δομή του Σύμπαντος και το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι "Μαύρες Τρύπες" στη λειτουργία του.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε κάθε ανοιχτόμυαλο και συγκροτημένο αναγνώστη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας