*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η επιθυμία και το θήλυ

"Le desir et le feminin, aubier" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Vladimir Granoff ·Francois Perrier
Μετάφραση: · Κωνστάνς Αθανασιάδου
Υπεύθυνος Σειράς: · Θανάσης Χατζόπουλος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2004 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:162 (21χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-375-670-9


Θέμα: "Ψυχανάλυση" "Γυναίκα - Ψυχολογία " "Σεξ (Ψυχολογία)"

Ίσως θα μπορέσουμε να δούμε καλύτερα ή να γνωρίσουμε καλύτερα ότι οι γυναίκες είναι ενδεχομένως πιο τολμηρές "σεξουαλικά" από τους άνδρες, επειδή οφείλουν να φέρουν και να ξεπεράσουν, κατά κάποιο τρόπο άμεσα, και μάλιστα μέσα στο ίδιο τους το είναι, αυτό που μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο να προσεγγιστεί φαντασιωτικά για τους άνδρες, και το οποίο κατά περίπτωση τους καθιστά ανίκανους. Όντως, η γυναικεία ψυχρότητα δεν μπορεί με κανένα τρόπο να τοποθετηθεί σε παράλληλο με την ανδρική ανικανότητα. Η δυσκολία βρίσκεται, αναμφίβολα, αλλού. Ίσως για τις γυναίκες έγκειται στην αναγκαιότητα να ξεπεράσουν μόνες τους αυτό που τις καθιστά αντικείμενο σεξουαλικής αποστροφής, η οποία μπορεί να διακρίνεται οικουμενικά στο μύθο και στη φαντασίωση - ανάποδη όψη της επιθυμίας, της οποίας αποτελούν το αίτιο".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας