*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νεραϊδο-κατασκευές

Με αυτοκόλλητα

"Fairy things to make and do" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Rebecca Gilpin
Μετάφραση: ·Βερίνα Χωρεάνθη
Εικονογράφιση: ·Jan McCafferty ·Lucy Parris
Έκδοση: 2004 από "Άγκυρα"
Σελ.:32 (30χ24), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-422-124-8


Θέμα: "Παιδικές δραστηριότητες"

Σ' αυτό το μαγικό βιβλιαράκι, θα βρεις πολλές ιδέες για να φτιάξεις νεραϊδούλες κι άλλα νεραϊδοπλασματάκια. Για να μεταμορφωθείς σε μια εκθαμβωτική νεραϊδούλα, απλώς ακολούθησε τα εύκολα βήματα για να φτιάξεις φανταχτερά νεραϊδοφτερά, ένα ασημένιο στέμμα κι ένα αστραφτερό ραβδάκι. Επίσης, θα δεις πώς μπορείς να φτιάξεις νεραϊδομαριονέτες, νεραϊδοκάρτες, μια νεραϊδο-επιγραφή και πολλά άλλα. Όταν τελειώσεις, μπορείς να στολίσεις τις κατασκευές σου με τα αστραφτερά αυτοκόλλητα που θα βρεις στο κέντρο αυτού του βιβλίου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας