*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πειραματόζωα εργαστηρίου

Στοιχεία


Συγγραφή: ·Θωμάς Πλούμης
Έκδοση: 2004 από "University Studio Press"
Σελ.:185 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-1303-1


Θέμα: "Πειραματόζωα"

Η ανάγκη του πονήματος αυτού προέκυψε από ενδιαφέρον για την πληρέστερη ενημέρωση των σπουδαστών των Τ.Ε.Ι. του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων και απευθύνεται τόσο σ' αυτούς όσο και στο βοηθητικό προσωπικό των Πανεπιστημίων και των Ερευνητικών Ιδρυμάτων με την ελπίδα ότι θα τους βοηθήσει στο έργο τους.
Η πολυετής εμπειρία μου στο Εργαστήριο Φυσιολογίας της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και η πολυετής συνεργασία μου με τους σπουδαστές των Τ.Ε.Ι. μου έδωσαν τη δύναμη και το θάρρος να καταβάλλω κάθε προσπάθεια συλλογής και παράθεσης, έστω και περιληπτικής, στοιχείων που αφορούν και είναι απαραίτητα στον τομέα των πειραματοζώων Εργαστηρίου.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας