*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Όσιος Νήφων (1736-1809) και η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Σκιάθου

Βίος και πολιτεία μετά συναφών κειμένων, συν τη Ακολουθία υπό Χαραλάμπους Μπούσια


Συγγραφή: · Φώτης Α. Δημητρακόπουλος ·Ισίδωρος Κυριακόπουλος ·Επαμεινώνδας Ι. Σταματιάδης ·Χαράλαμπος Μ. Μπούσιας · Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης · Αλέξανδρος Μωραϊτίδης
Επιμέλεια: · Φώτης Α. Δημητρακόπουλος
Φορέας: ·Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Σκιάθου
Έκδοση: 2004 από "Ergo"
Σελ.:205 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8376-05-Χ


Θέμα: "Πατέρες της Εκκλησίας "

Ο σημερινός ηγούμενος της Μονής, ιερομόναχος πατήρ Άγγελος Λύσσαρης, εδώ και επτά χρόνια έχει αναλάβει τον κοπιώδη αγώνα να περισώση το κτιριακό συγκρότημα της Μονής από τη φθορά του χρόνου και τα αποτελέσματα του έργου του είναι πράγματι αξιοθαύμαστα. Προσπαθεί επίσης, ιεροπρεπώς και φιλοθεώς, να αναγνωρισθή επισήμως ο Νήφων ως Άγιος της Εκκλησίας μας, και να ορισθή ο εορτασμός της μνήμης του την ημέρα της κοιμήσεώς του.
Η παρούσα έκδοση εντάσσεται σ' αυτή την προσπάθεια, να γίνη ευρύτερα γνωστή η οσιακή μορφή του Νήφωνος, να αναδειχθή το έργο του και να πλαισιωθή με την εκτύπωση της ακολουθίας του.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας