Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 36,52 €
Τυροκομία
Χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία
Συγγραφή: ·Εμμανουήλ Μ. Ανυφαντάκης
Έκδοση: 2004 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:606 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-351-515-9
Θέμα: "Τυροκομία"
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών και τις σύγχρονες εξελίξεις στην τυροκομία.
Σε κάθε περίπτωση, παρατίθενται οι σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές απόψεις και η σχετική πρόσφατη βιβλιογραφία, που επιτρέπουν στον αναγνώστη πλήρη κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζονται.
Η επιλογή των θεμάτων και ο τρόπος της παρουσίασής τους επιτρέπουν την εκτίμηση ότι θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα τόσο αυτών που σπουδάζουν το αντικείμενο της τυροκομίας στα πανεπιστήμιά μας όσο και αυτών που ασχολούνται με την παρασκευή των τυριών στις γαλακτοβιομηχανίες της χώρας μας.
(1994) Χημεία και ανάλυση του γάλακτος, Σταμούλη Α.Ε.
(1993) Τυροκομία, Σταμούλη Α.Ε.
(1992) Μέθοδοι εξετάσεως του γάλακτος και των προϊόντων του, Σταμούλη Α.Ε.
