*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η εγκυκλοπαίδεια για το δημοτικό

"L' encyclopèdie de l' imagerie: La classe benjamin" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Sylvie Deraime
Μετάφραση: ·Μπέσσυ Πλακούλα
Εικονογράφιση: ·François Vincent ·Valerie Stetten ·Jean Nöel Rochut ·κ.ά.
Επιμέλεια: ·Jacques Delaroche
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2004 από "Modern Times"
Σελ.:173 (26χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-397-820-5


Θέμα: "Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά - Βιβλία για παιδιά"

Η σειρά "Εικόνες" φέρνει κοντά στους μικρούς αναγνώστες μια χρήσιμη εγκυκλοπαίδεια για το Δημοτικό, ένα έργο πλήρες, με πολλές πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και το σύμπαν. Τα παιδιά ανακαλύπτουν την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, τη γεωγραφία, τη Γη, το διάστημα, τα ζώα, τα φυτά, το ανθρώπινο σώμα και τις τέχνες μέσα από ολοζώντανες εικόνες, άρτιους χάρτες και πλήρως κατανοητά κείμενα. Έτσι τα παιδιά έχουν πλέον έναν πολύτιμο σύμβουλο για όλες τις τάξεις του Δημοτικού που τα βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα τον πολύπλοκο κόσμο που τα περιβάλλει.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας