*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Φεμινιστική ερμηνευτική

Ο παράγοντας φύλο στη σύγχρονη βιβλική ερμηνευτική


Συγγραφή: · Ελένη Β. Κασσελούρη - Χατζηβασιλειάδη
Υπεύθυνος Σειράς: · Πέτρος Β. Βασιλειάδης ·Ιωάννης Λ. Γαλάνης ·Ιωάννης Δ. Καραβιδόπουλος
Έκδοση: 2003 από "Πουρναράς Π. Σ."
Σελ.:176 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-242-289-0


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ" "Φεμινισμός" "Γυναίκα - Θρησκευτικές απόψεις"

[...] Η παρούσα μελέτη, η οποία προέκυψε από την ανάγνωση και επεξεργασία της πλούσιας βιβλιογραφίας, αρχικά για τις ανάγκες του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Ερμηνεία της Καινής Διαθήκης, περιορίζεται στη φεμινιστική ερμηνευτική, τομέα της φεμινιστικής θεολογίας που ασχολείται με την ερμηνεία των κειμένων της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, που άμεσα ή έμμεσα αναφέρονται στο ρόλο και τη δράση των γυναικών στις αντίστοιχες κοινότητες.
Η μελέτη, έχει εμπλουτιστεί και αναθεωρηθεί με βάση τα πρόσφατα βιβλιογραφικά δεδομένα. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας