*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η προσευχή του Κυρίου


Συγγραφή: · Σπύρος Ζωδιάτης
Μετάφραση: ·Συμεών Α. Ιωαννίδης
Έκδοση: 2010 από "Ο Λόγος"
Σελ.:445 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Προσευχή"

Η προσευχή είναι μυστήριο. Δεν ξέρουμε πως ενεργεί, αλλά για το ότι σίγουρα ενεργεί, είμαστε βέβαιοι. Η ικανότητα της συνομιλίας του ανθρώπου με τους συνανθρώπους του είναι ένα από τα πολυτιμότερα προνόμια με την οποία ο Θεός τον προίκισε. Κι αφού ο Θεός επροίκισε τον άνθρωπο μ' αυτήν την θαυμαστή ικανότητα της συνομιλίας με τους ομοίους του, ήταν ποτέ δυνατόν να τον αφήσει χωρίς τη δυνατότητα της συνομιλίας με τον ίδιο τον Εαυτό Του; Χίλιες φορές όχι!
Αλλά Εκείνος είναι "εκεί ψηλά" κι εμείς είμαστε "κάτω εδώ". Εκείνος είναι Πνεύμα άυλο κι εμείς είμαστε πνεύμα και σώμα μαζί. Το πνεύμα το δικό μας επικοινωνεί με τους συνανθρώπους μας με τη χρήση της γλώσσας μας, που είναι όργανο υλικό. Όταν όμως προσευχόμαστε η υλική μας υπόσταση πρέπει να παρακαμφθεί και το πνεύμα μας να επικοινωνήσει απ' ευθείας με το Θεό. Να γιατί η επικοινωνία μας με τους άλλους ανθρώπους είναι ευκολότερη απ' ό,τι η επικοινωνία μας με το Θεό. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας