*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Συνταγή για ευτυχία

Μια εξηγητική μελέτη των εδαφίων Α΄ Κορινθίους 4:6-21 από το αρχαίο κείμενο


Συγγραφή: · Σπύρος Ζωδιάτης
Μετάφραση: ·Συμεών Α. Ιωαννίδης
Έκδοση: 1994 από "Ο Λόγος"
Σελ.:252 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

[...] Θα πρέπει να συναναστρέφομαι μόνο μ' εκείνους οι οποίοι συμφωνούν πλήρως μαζί μου; Πώς συμπεριφέρθηκε ο απόστολος Παύλος έναντι του Απολλώ, με τον οποίο βρέθηκε σε διαφωνία; Πότε η διαλακτικότητα μπορεί να θεωρηθεί συμβιβασμούς; Πότε θα πρέπει να αγνοήσουμε την κριτική από μέρους των άλλων χριστιανών; Είναι άραγε θεμιτός ο συμβιβασμός έτσι που να αναπροσαρμόσουμε μερικές από τις αντιλήψεις μας που πιθανόν δεν είναι και τόσο ουσιώδεις; Ποιος είναι εκείνος που θα πει με εγκυρότητα, ποια όψη της αλήθειας είναι τόσο βασική που δεν μπορεί να έχει διαφορετική θεώρηση από άλλους χριστιανούς; Προτού χαρακτηρίσεις οποιονδήποτε ως ευκολοσυμβίβαστο ή δεχτείς μια τέτοια κατηγορία σε βάρος σου, θα πρέπει να μελετήσεις προσεχτικά τη θέση του Παύλου πάνω σ' αυτό το θέμα στην Πρώτη Επιστολή του προς Κορινθίους 4:6-21. Η περικοπή αυτή έχει επιδράσει στη δική μου τη ζωή όσο λίγα άλλα τμήματα της Γραφής. Θέλω να ευελπιστώ πως θα επιδράσει και στων αναγνωστών μου τη ζωή επίσης, και μ' αυτήν την ελπίδα παραδίδω στη δημοσιότητα το βιβλίο μου τούτο. (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας