*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο γάμος και τα προβλήματά του


Συγγραφή: · Σπύρος Ζωδιάτης
Έκδοση: 2010 από "Ο Λόγος"
Σελ.:271 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Γάμος - Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία"

[...] Στον πρώτο τόμο του βιβλίου μου με γενικό θέμα το γάμο, το διαζύγιο και την ξαναπαντρειά, ανάλυσα με κάθε λεπτομέρεια από το αρχαίο κείμενο τις περικοπές Ματθαίου 5:27-32, 19:3-12, Λουκά 16:18 και Ρωμαίους 7:1-3. Η μελέτη του πρώτου εκείνου τόμου είναι απαραίτητη για όποιον θέλει να καταλάβει πλήρως το όλο θέμα.
Επειδή, όμως, τα σχετικά εδάφια που αναλύθηκαν στον πρώτο τόμο, άφησαν πολλά ερωτηματικά αναπάντητα, θέωρησα χρήσιμο να καταπιαστώ με την εξέταση των όσων αναφέρει ο απόστολος Παύλος στο έβδομο κεφάλαιο της Α΄ προς Κορινθίους επιστολής του πάνω στο θέμα αυτό. Το πρόβλημα είχε προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στους πιστούς των ημερών του, ιδιαίτερα ανάμεσα σ' εκείνους που ζούσαν μέσα στο πλουραλιστικό, ειδωλολατρικό και υλιστικό περιβάλλον της Κορίνθου. Αυτός είναι ο λόγος που ο μεγάλος αυτός απόστολος αποφάσισε να απαντήσει στις ιδιαίτερες ερωτήσεις τους τόσο εκτεταμένα και λεπτομερειακά, χωρίς υπεκφυγές ή διφορούμενα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας