*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γιατί προσευχόμαστε;

Μια εξήγηση του Λουκά ια΄ 5-13 και άλλων σχετικών εδαφίων


Συγγραφή: · Σπύρος Ζωδιάτης
Έκδοση: 2010 από "Ο Λόγος"
Σελ.:194 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. Ευαγγέλια - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

Η προσευχή είναι ένα από τα δυσκολότερα μυστήρια για τον πιστό. Προτρεπόμαστε να προσευχόμαστε. Είναι όμως η προσευχή μια χωρίς όρους υποχρέωση του Θεού να μας δίνει ό,τι Του ζητούμε;
Μια από τις πιο δυσεξήγητες υποσχέσεις που έδωσε ο Κύριος Ιησούς Χριστός στους μαθητές Του και σ' εμάς, βρίσκεται στο Ευαγγέλιο του Λουκά 11:9 "Αιτείτε και δοθήσεται υμίν, ζητείτε, και ευρήσετε, κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν".
Αλλά τότε γιατί δε μας δίνει ό,τι Του ζητήσουμε; Ή μήπως δίνει σαν σοφός και καλός Πατέρας αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε και αυτό που ο ίδιος ξέρει πως είναι το καλύτερο για μας; Το ίδιο κάνουμε κι εμείς με τα παιδιά μας. Κι όμως θα μας δυσαρεστούσε πραγματικά αν τα παιδιά μας δεν μας ζητούσαν τα πράγματα εκείνα που ταιριάζουν στην ηλικία τους ή που τα στερούνται.
Τους λόγους του Κυρίου μας Ιησού Χριστού που βρίσκονται στο Λουκά 11:9-13 δεν μπορούμε να τους απομονώσουμε και να τους μελετήσουμε χωριστά από τη σπουδαιότατη παραβολή των τριών φίλων που βρίσκεται στο Λουκά 11:5-8. [...] (από τον πρόλογο του Σπύρου Ζωδιάτη)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας