*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η συνείδηση

Μια λεπτομερής ανάλυση της περικοπής Λουκά 11:33-36


Συγγραφή: · Σπύρος Ζωδιάτης
Έκδοση: 2010 από "Ο Λόγος"
Σελ.:135 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. Ευαγγέλια - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

[...] Έχετε σκεφτεί ποτέ για τις μαύρες, τις σκοτεινές κηλίδες της συνείδησής μας; Είναι δυνατόν ένας χριστιανός να έχει σκοτεινά σημεία στη ζωή του; Τι είναι οι μαύρες αυτές κηλίδες; Πώς μπορούν να διαλυθούν; Ο Κύριος επιθυμεί το φως Του να πληρώσει τις καρδιές μας χωρίς ν' αφήσει σκοτεινά σημεία. Είναι άραγε κάτι τέτοιο δυνατόν; Ναι, είναι. Τούτη η μελέτη θα σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε αυτό και να το κατανοήσετε διά του Πνεύματος του Αγίου. (από τον πρόλογο του Σπύρου Ζωδιάτη)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας