*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τι συμβαίνει μετά θάνατον


Συγγραφή: · Σπύρος Ζωδιάτης
Έκδοση: 1992 από "Ο Λόγος"
Σελ.:185 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Θάνατος - Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία"

Ζούμε σήμερα. Αύριο θα πεθάνουμε. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Πού θα πάμε;
Όλοι μας είχαμε αγαπημένα πρόσωπα που πέθαναν. Άραγε θα τα ξαναδούμε;
Τι είναι ο άνθρωπος; Έρχεται στον κόσμο να ζήσει για λίγα χρόνια και μετά εξαφανίζεται; Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ισχυρίζονται ότι μετά το θάνατο "εκμηδενιζόμαστε". Ας εξετάσουμε να δούμε αν έχουν δίκαιο.
Ποιο κριτήριο όμως να πάρουμε; Όχι τη λογική μας βέβαια, γιατί για τα "υπερφυσικά" πράγματα μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει η λογική. Δεν μπορούμε για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η ζωή μετά το θάνατο, να στηριχτούμε σε υποθέσεις. Χρειαζόμαστε βεβαιωμένες αλήθειες. Κάποιος που ξέρει καλύτερα πρέπει να μας τις πει. Ποιος όμως θα μπορούσε να είναι αυτός; [...] (απόσπασμα από το βιβλίο)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας