*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εσύ και η κοινή γνώμη


Συγγραφή: · Σπύρος Ζωδιάτης
Μετάφραση: ·Συμεών Α. Ιωαννίδης
Έκδοση: 1991 από "Ο Λόγος"
Σελ.:174 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

[...] Το βιβλίο αυτό συμπεριλαμβάνεται σε μια σειρά άλλων βιβλίων, που έχουν εκδοθεί μέχρι τώρα και που αναλύουν και εξηγούν την πρώτη προς Κορινθίους Επιστολή του αποστόλου Παύλου. Με τη χάρη του Θεού και με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος θα ακολουθήσουν κι άλλα βιβλία που θα εξηγούν τη σπουδαιότατη αυτή επιστολή, στην οποία εκθέτει ο απόστολος Παύλος τα δόγματα του Ευαγγελίου που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή μας.
Η ευχή μου είναι το βιβλίο αυτό να βοηθήσει τον κάθε αναγνώστη να μάθει πώς να αποκομίζει οφέλη από τις γνώμες των άλλων και να εκφράζει τις δικές του γνώμες με τρόπο τέτοιο που να αποβαίνουν για τη δόξα του Θεού και για το καλό των άλλων (Σπύρος Ζωδιάτης)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας