*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ανατολή - Δύση

"East, West" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Salman Rushdie
Μετάφραση: · Μαρία Αγγελίδου
Έκδοση: Νοέμβριος 1998 από "Ψυχογιός"
Σελ.:196 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-274-281-Χ


Θέμα: "Αγγλόφωνη πεζογραφία (Ινδία) - Μυθιστόρημα"

Σ' έναν κόσμο στραμμένο προς τη Δύση, η λέξη Ανατολή φέρνει στο νου λέξεις όπως μυστήριο και γοητεία, αισθησιασμό και ηδυπάθεια. Για έναν ανατολίτη και μάλιστα ινδικής καταγωγής, όπως, ο συγγραφέας, που έζησε και μορφώθηκε στην Αγγλία, Ανατολή σημαίνει πατρίδα που τον κάνει περήφανο μα και τον πληγώνει. Έτσι, στο βιβλίο του αυτό, γράφει με τρόπο όπου μπλέκονται στοιχεία ρεαλισμού και φαντασίας, το μεταμορφώνει σ' ένα παραμύθι. Με χιούμορ και λεπτή ειρωνεία, θέτει ένα ερώτημα στους αναγνώστες: αυτό, της αναζήτησης της πολιτιστικής ταυτότητας μέσα στο σύγχρονο πολυπολιτιστικό περιβάλλον.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας